söndag 15 juli 2012

Men varför?

Vårdförbundet envisas med att skicka e-post och nån töntig enkät om arbetsmiljö.

Vad spelar det för roll om jag svarar? De kommer ändå inte och räddar mig när jag grinar på toan eller äter nudlar i slutet av månaden.

Tror fan att jag ska gå ur det där mesiga förbundet.

Är ni med?11 kommentarer:

 1. absolut INTE med i facket.

  SvaraRadera
 2. Frida, har jag redan gjort för länge sedan. Nästa mål är att ta mig ifrån vården för gott. För vill inte vara en slav längre i samhället och plocka upp andras skit dagarna i ända för en praolön dessutom. Trött att bli beh som en arbetsåsna och som skit rent utsakt. Svensk sjukvård är en sur gammal pissblöja och stinker som en riktig uvi. SKL och alla politiker kan faktiskt dra åt ........

  Hoppas flera ssk vaknar upp snart och lämnar detta slaveri, är exakt vad det är. Nåt måste till på allvar nu om något ska bli bättre. Så länge massan bara går som ett lämmeltåg till avd, klagar i fikarummet, hoppar över lunch, tar en slavlön, tar semester-bonus och räddar landstinget varje sommar mm kommer inget hända så är det bara. Frågan är hur vill vi ha det eg? För tro det eller ej är vi som har bollen eg om vi bara gå ihop och bestämmer oss.

  SvaraRadera
 3. Redan gjort för något år sedan..

  SvaraRadera
 4. jag har aldrig varit med i vårdförbundet och kommer ALDRIG bli det. Vill inte betala pengar till dom från min redan låga lön till ett förbund som inte gör något!

  /sjuksköterskan

  SvaraRadera
 5. Herregud, skulle aldrig komma på tanken att vara med!

  SvaraRadera
 6. Nu är det väl ändå så att det inte är fackets fel att våra arbetsgivare behandlar oss som skit. Så nyckeln är inte att gå ur facket utan att säga upp sig och göra nåt som betalar sig.

  SvaraRadera
 7. Gick ur Vårdförbundet för nån månad sedan. av olika anledningar. Dels för att dom inte gör ett skit för 24000 upproret. Dessutom har jag fått hem nå jävla fakturor på SalusAnsvar som är kopplade till vårdförbindet, nåt jag aldrig vetlat ha, sedan ringer jag och säger nej tack till försäkring, men då kommer istället påminnelser på betala denna skit. Jag blev less på allt. Ska åka till norge i höst och jobba lite och känna att man får jobb för mödan. Sedan vet jag nte ..

  SvaraRadera
 8. Varit ssk i 5 år och har aldrig gått med o skulle aldrig drömma om att gå med i detta skitförbund!

  SvaraRadera
 9. Till alla er som tror att vårdförbundet inte gör någonting för 24000 upproret vill jag säga att ni har fel. De bidrar med en hel del ekonomi, lokaler för möten, mediaträning med mera... Sen kan jag absolut hålla med om att de inte är det facket som lyckats bäst genom tiderna men de driva själarna inom studenternas uppror kommer att fortsätta verka i vårdförbundet och förhoppningsvis kommer jag och mina medstudenter skapa en milstolpe i SSK yrkeshistoria.

  //Mattias Aktiv SSK student i upproret

  SvaraRadera
 10. Jag har gått ur! Stöttar dig om du också gör det!

  SvaraRadera
 11. ska oxå ut ur mes förbundet som förväxlar sitt uppdrag med patient organisationernas!

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar! Jag läser alla kommentarer och svarar i mån av tid.