tisdag 15 november 2011

Nej men det går inte!

Det där med människors fria val är ju fint. Och det är bra att vi alla är olika. Och det är fint att människor vågar vara sig själva och bära de kläder som de tycker om. Men en sak borde sjukhusdirektören förbjuda.

Foppaskorna. Crocs. Alltså, de där vanliga kan möjligtvis få komma innanför sjukhusets dörrar, men de här med päls och fluff på kanten...  De är ju så jävla fula och det ser så infantilt ut när vuxna människor bär crocs med fluff.

Crocsförbud på sjukhus tycker Syster Frida. Vad tycker ni?

9 kommentarer:

 1. Då kan man ju lika bra gå med filttoffla och vad hände med den klassiska trätofflan?
  Flufffoppa ska ut!

  SvaraRadera
 2. Jag säger som jag alltid sagt: Jag ÄLSKAR mina foppa och jag ÄLSKAR att jobba i dom. Men., jag är inte på sjukhuset utan på ett gruppboende. Skillnad eller inte så stannar dom kvar på mina fötter! ;) Kramen!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det bör vara foppatvång på all vårpersonal oavsett var man jobbar. Det är en hygienfråga och du Frida, inte för att jag vet vad du använder för skor, men ta du en funderare på vad för sekret och bakterier som hamnat på dina skor genom åren och hur lätt det är att rengöra de skorna. Kom gärna med ett bättre hygieniskt resultat innan du sågar denna fula men ack så renliga sko! Bara att spola av och sprita av! Länge leve foppatofflan! / Tilda, Hygiensköterska

  SvaraRadera
 4. Och jag måste nog hålla med "anonym" här ovan. Foppatofflor är skitfula! Men riktigt hygieniska och sköna ;))

  SvaraRadera
 5. Vill ge dej ett gott råd : Lös verkliga problem istället för att se problem där de ej finns.

  SvaraRadera
 6. Jag älskar också mina foppatofflor! De är supersköna, jag får sällan ont i fötterna och de är hur praktiska som helst att rengöra. Att de är fula skiter jag fullständigt i, däremot blir jag så varm när jag jobbar att det där ullet kan jag nog leva utan. Finns bara en nackdel enligt mig och det är att i alla fall mina foppatofflor är väldigt halkiga, vilket inte är så jättepraktiskt i ett arbete (äldrevård) där man både skurar golv, hjälper till med dusch och stöter på nerkissade golv titt som tätt. Undrar om det finns foppatofflor med halkskydd...

  SvaraRadera
 7. Fula kanske de är, men mina foppatofflor är så sköna att jag längtar efter dem när jag har semester i mer än 2 veckor. Har du provat tofflan?

  SvaraRadera
 8. Håller med Anonym ovan som talar om så kallat "foppatvång". Självklart skall det from nu vara foppatvång på alla sjukhus helst i hela världen.

  Jag älskar mina och jag älskar att slippa visa för mycket av mina tår och strumpor. Schwester Frida brukar alltid veta bäst, men här är du helt ute och cyklar. Pälskantade foppisar där emot, ja, vad skall man säga? De kanske är frusna? De kanske sitter och läser sjuksköterskebloggar under arbetstid och där igenom blir kalla om fötterna?

  SvaraRadera
 9. Foppatofflor är en dödsfälla...en liten droppe vätska på golvet och man flyger över hela rummet a la bambi på hal is.
  Dessutom, hur hygieniska kan de där med fluff på vara...ett paradis för bakterier?!

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar! Jag läser alla kommentarer och svarar i mån av tid.