onsdag 16 november 2011

Vårdskor



Av kommentarer från läsare och vad jag sett på sjukhuset så förstår jag att Foppaskor är populärt. De är hygieniska, lätta och fotriktiga. Hur det är med Ftalater vet jag inte?

Själv är jag estet och bär dem inte för att jag tycker att de är så sjukt fula. På mina fötter sitter ett par Keen. Vad har ni för arbetsskor?

7 kommentarer:

  1. Estet var ordet. Ett par traktorer på fötterna är allt annat än estetiskt i mina ögon. Dessa bräcker till och med foppatofflan med sin fulhet. Tumme ner!

    SvaraRadera
  2. Exakt den på bilden. Som inte bara är väldigt mycket snyggare än crocs utan även sitter bättre, ger mindre statiskelektricitet, bra fäste utan att ge "tvärstopp" och dessutom är lätt.

    Men värre än crocs är väl ändå alla dessa plast kopior. Om det nu finns grader i helvetet.

    SvaraRadera
  3. Anonym: Smaken är ju som baken. Om du jämför den här toffeln med Foppa så ser den, på foten i verkligheten, inte alls traktor-lik ut. Snarare sportig. Lite exklusiv (ja, för att vara vårdsko).

    Eva: Aha! Samma lika! Jag skriver under på allt du sagt. En sko som är avsedd för friluftsliv måste ju vara bättre för foten att gå i jämfört med en plastsandal. Crocs orginal är sköna men kopiorna...De jag provat skulle min rygg sätta stopp för direkt! För att inte prata om fotsvetten i plasten :-O

    SvaraRadera
  4. Det som är viktigast när man väljer sina arbetsskor är att de har bra stötdämpning, bra uppbyggd hålfot, ventilation och att de sitter bra på foten. Det skadar inte om de är lite snygga också...
    Kolla gärna sortimentet på www.jobi.se, där finns fotriktigt ögongodis :).
    Ha en bra dag!
    Mia

    SvaraRadera
  5. Själv har jag prickiga för jag är indie!

    SvaraRadera
  6. Varför inte förena nytta med nöje och använda ett par ass shaping sketchers shape ups.. Skitsnygga och skitsköna, och förhoppningsvis får arslet sig en liten skjuts i nordligare riktning!

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar! Jag läser alla kommentarer och svarar i mån av tid.