tisdag 7 februari 2012

Men vakna för helvete!

Fredrik Reinfeldt vill höja pensionsåldern till 75 år. Vet inte om jag ska skratta eller gråta? En 75 årig sjuksköterska. Han måste skämta!

4 kommentarer:

 1. ingen fara, vi har fått hjärtinfarkter & dött redan vid 68 så det är lugnt... Annars kanske de inför tjänsterollator?!

  SvaraRadera
 2. Hehe...ja jag tänkte samma sak.
  Enligt käre Reinfeldt så ska man ju byta karriär för att orka..Vad kul att han tänker på oss som har studieskulder som inte är färdigbetalda förrän det tänkta karriärbytet skall göras..Känns ju värt.

  SvaraRadera
 3. Vi anställer Fredde som ssk och monterar hjärtstartare och dropp på honom så kan vi nog få honom att hänga med ett par timmar som vårdpersonal.

  SvaraRadera
 4. Men det kan väl inte bli mer praktiskt för oss sjukhusanställda? Vi jobbar på våra avd. tills vi kolar vippen -> sedan ringer kollegorna bårtransporten som hämtar oss efter några timmar. Fast om vi råkar dö mitt i vårt skift får vi skämmas lite, där på "andra sidan"... vi kunde åtminstone ha dött efter vårt pass hade tagit slut... annars får våra kollegor jobba dubbelt så hårt innan kvälls/nattpersonale kommer.

  Vaddå skämtar? Det är snart så det kommer att se ut.

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar! Jag läser alla kommentarer och svarar i mån av tid.