torsdag 23 december 2010

Ge honom sparken för faan!

19 felbehandlingar och 4 Lex-Maria anmälningar har en läkare i Motala lyckats åstadkomma. Ett solklart fall för avstängning tycker jag! Det tycker däremot inte Socialstyrelsen som istället anser att läkaren bör ha handledning i sitt arbete.

Så kan det gå när det råder läkarbrist. Istället för att utbilda fler (som man gjort när det saknats sjuksköterskor) eller importera arbetskraft så väljer man att ha livsfarliga läkare i tjänst under handledning. Ruttet att läkarförbundet inte kan släppa på prestigen! Stäng av alla dårar! Inse att även läkare kan vara galningar och olämpliga att arbeta med patienter!


Läs mer i DN

4 kommentarer:

  1. Håller med till fullo. En sån människa ska inte få va läkare

    SvaraRadera
  2. Håller helt med, vi hade varit rökta för längesen!!!

    SvaraRadera
  3. Erika: Visst är det sjukt! Och som Åsa ocksp kommenterat; hade en sjuksköterska gjort så många misstag/blivit anmäld så många gånger så hade h*n GARANTERAT varit av med jobbet, minst. Kanske tom varit av med legitimationen... Men det är annorlunda med läkare. Där slickas det röv friskt, även då de begått mistag.

    Åsa: Det är hemskt! Att de höjs till skyarna och får göra en väldans massa fel utan att det "händer" någonting. En syrra hade, som du skriver, åkt dit på anmälan nummer två tror jag!

    SvaraRadera
  4. ojojojjj.. hur fan kan man ha 4 lex maria på sig och få jobba kvar ??? helt sinnes!!

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar! Jag läser alla kommentarer och svarar i mån av tid.